Svenska Jaguarklubben

Registrera ny medlem

Ansökan om medlemskap i Svenska Jaguarklubben

Nedan finner du ett formulär för anmälan till Svenska Jaguarklubben. Det är enkelt att fylla i och sänds till oss via ”Registrera”-knappen som är placerad längst ned på denna sida. Uppgifterna förs därefter automatiskt över till vårt elektroniska medlemsregister.

Medlemsavgiften är 500 kronor per år. Anmäler du dig som medlem under perioden januariseptember gäller avgiften för innevarande år. Anmäler du dig efter den första oktober gäller avgiften för resten av innevarande år samt nästkommande år. Medlemsavgiften betalar du till vårt bankgiro 5088-0715.

OBS Du kommer att få ett OCR-nummer på ditt svarsmail som du skall använda som referens vid betalningen. Om du inte får något mail inom några minuter - titta i skräppostfiltret i ditt mailprogram

Välkommen till Svenska Jaguarklubben!

(uppgifter markerade med * är obligatoriska)

Personuppgifter
Medlemstyp
Förnamn *
Efternamn *
Företagsnamn *
Förnamn
Efternamn
Kontaktuppgifter
Epost
Telefon
Mobil
Fax
Adress
Adressrad 1 *
Adressrad 2
Postnr/Ort *
Län *
Land *
Alternativ adress
Adressrad 1
Adressrad 2
Postnr/Ort
Medlem
Jag är tidigare medlem
Ansökan avser familjemedlem
Matrikel
Välj här om ni vill få matrikeln i tryckt pappersform eller endast i digital form
Notering
Fordon
(ni kan lämna tomt)

Så fort vi registrerat din betalning får du ett mail med ditt medlemsnummer samt tillgång till dina medlemsförmåner. Efter att din medlemsavgift har blivit registrerad skickar vi ett medlemspaket till dig som innehåller en nyckelring, klubbtidningen Jaguar Times (som utkommer med fem nummer per år), en klubbdekal att sätta på bilen samt en klubbpin att sätta valfritt klädesplagg för att visa din klubbtillhörighet. Detta sker normalt inom 7 dagar. I semestertider och under storhelger är vi ute och kör Jaguar. Då kan det ta lite längre tid innan vi hör av oss.

Missar vi något så skicka ett meddelande och påminn oss. Du hittar våra E-postadresser under länken ”Kontakta oss” nere till höger. Vänd dig i första hand till medlemsansvarig när det gäller din medlemsansökan.

Mvh. Styrelsen

Genom att sända in din medlemsansökan ger du Svenska Jaguarklubben tillstånd att i vårt medlemsregister lagra den information som du överför. Informationen kommer endast att användas inom Svenska Jaguarklubbens verksamhetsområde. Du accepterar även att Svenska Jaguarklubben använder de registrerade kontaktuppgifterna för att skicka medlemsmaterial och information om klubbaktiviteter samt skapa medlemsmatrikel.

Senast sex månader efter utträde från Svenska Jaguarklubben raderas uppgifterna i klubbens medlemsregister.